Ofte stillede spørgsmål


Hvad laver SafeSurf?

Vi laver alt fra hjemmesidedesign til design af IT-Infrastruktur. Nemt sagt, kan vi stå for at din hjemmeside bliver designet, og derefter kommer online på internettet.

Vi har med vores underhjemmesider skabt en solid hosting platform for Danmark, og hele verdenen. Størstdelen af vores kunder kommer fra udlandet, og siden 2018 går vi målrettet efter vores gode danske værdier. Jer.

IT-Support

Vi lever af IT. Dvs, at hvis du har et IT problem kan du altid ringe eller skrive til os og få et uforpligtende tilbud. Det kan være alt fra Software til hardware. Vi er også specaliseret i virusser, og var blandt de første i Danmark til at hjælpe virksomheder komme online igen efter WannaCry virussen, der lukkede mange danske store virksomheder.

SafeSurf Cloud

SafeSurf Cloud er vores egen Cloud, som består ud af over 24 forskellige servere, som backupper og balancere filerne udover dem. Nemt sagt, hvis en eller ti servere fejler, er der stadig mange andre som har filerne som tager over. Kunden har aldrig nedetid, og vil altid have adgang til sine filer.

24/7 Support

Vores danske åbningstider er mellem 08:00 og 17:30 hver dag. Dog kan du kontakte os 24 timer i døgnet, 365 dage om året og forvente et svar inden for 4 timer. Hvis du kontaker os uden for åbningstiderne, vil man bliver viderstillet til engelsk support.

Server Hosting

Principelt yder vi ikke co-location. Du ville blive henvist til vores partner, VPSFlame, som kan hoste din danske server via udlejning.


Fik du ikke svaret på dit spørgsmål?