Sådan handler du trygt og sikkert varer på internettet

Internettet er efterhånden blevet allemandseje her i Danmark - akkurat som den er i resten af den vestlige verden. Udviklingen har efterhånden stået på i nogle årtier, og selv om de fleste danskere efterhånden ved, hvad der skal til for at handle varer trygt og sikkert på internettet, så er det stadig ikke alle, der er kommet helt med på vognen. Vi ser derfor nærmere på emnet her.

Køb kun varer fra troværdige danske webshops

Internettet er et globalt netværk af hjemmesider, og som sådan er det muligt at købe varer fra hele verden direkte fra computeren, mobilen eller tabletten her i Danmark. Det er dog værd at overveje, såfremt man ikke er alt for ferm med computere og IT, kun at købe ind fra danske webshops. Så er man nemlig bedst sikret en tryg og sikker indkøbsoplevelse.

Køb dine profiler, gummilister og måtter trygt og sikkert online

Uanset hvad du står og mangler, så findes der et sted, hvor du kan købe det online. Står du for eksempel og mangler nye profiler, gummilister og måtter, så køb det med ro i sindet fra den danske webshop Profillageret, som byder på et stort udvalg af varer. Her har du et eksempel på en troværdig og dansk webshop, som du ganske trygt og sikkert kan bestille varer fra. En anden troværdig webshop er Filterlageret

Hold øje med hængelåsen

En anden ting du bør holde øje med når du surfer online, og du skal købe varer, er den lille hængelås i browserens adressefelt. Denne viser, at webshoppen er krypteret og sikret. Så selv om den ikke er en endegyldig sikkerhed for, at webshoppen er 100% sikker, så er det trods alt alligevel noget, du bør holde øje med.

9 Apr 2022